Zomers Zelfportret: Kevin

Door Kevin van de Leemput op 14 augustus 2020

?Zomerse Zelfportretten?

Zo halverwege de zomer, laten we de dagelijkse politiek even aan ons voorbijgaan en mijmeren we over hoe het kan zijn. Want die stip aan de horizon is zo lekker warm en straalt zo lekker. ?
Tijd om onze fractie nog beter te leren kennen en te ontdekken wat hun guilty pleasures zijn…

Kevin, kerel!

Hoe gaat het met je?
– Hoe het gaat, over het algemeen goed. Helaas zit mijn vakantie er alweer op. De tijd waar je even kunt bijkomen samen met de vrouw en de jongens en van de “normale” hectiek en het drukke leven. Want dat normaal hebben we eigenlijk zelf in de hand.

Wat zou je aan jezelf willen veranderen?
– Niks. Nou ja eentje dan: De klusjes die ik thuis begin ook afmaken! (Nu zal mijn vrouw hard ja knikken!?)

Is er een boek of film die een gigantische impact op je gemaakt heeft?
– “Der Untergang” en “Schindler’s List”
Van een man (Hitler) die liever “zijn” volk weggevaagd ziet worden dan op te geven naar een man (Schindler en zelf nazi) die alles opgeeft om een volk (een deel ervan) voor de vernietiging te bewaren.
Beide films laten me steeds weer met een brok in de keel beseffen hoe goed we het nu hebben en we dit soms te vanzelfsprekend vinden.

Heb je ‘guilty pleasures’? Welke?
– Carnavals muziek en de tv serie Temptation island die waarschijnlijk zo nep en opgezet is als maar wat.. maar hey, wel grappig ?

Als je alleen maar 1 gerecht kon hebben voor de rest van je leven, welke zou dat zijn?
– Een goede BBQ spareribs met een bord vol mozzarella en basilicum.
Hemels!

Doe je gekke dansjes als niemand kijkt?
– Jazeker, vooral met carnavals muziek op het werk las het heel druk is, even stoom afblazen met een polonaise, dat ziet in je uppie raar uit dus als mijn werkgever het toevallig ziet doet die wel even mee! ?

#pakdiezonenstraal #polonaise #komjijalstaart #iskevindekers #levenismooialsdezonschijnt #jongenswatunweer #roetewisser #alaaf #niksenmag

Kevin van de Leemput

Kevin van de Leemput

Kevin is trots op zijn gezin, voor wie hij de toekomst van Brunssum rooskleurig wil laten uitzien. Dit wil hij onder andere bereiken door zich in te zetten voor meer werkgelegenheid en een mooi Schutterspark. Zijn doel voor Brunssum: Kevin gaat voor minder leegstand in het centrum, meer sociale en betaalbare huurwoningen en minder overlast

Meer over Kevin van de Leemput