Verrukkelijke Vakantie Vrijdag met Merle van Leusden-Brüning

19 juli 2019

Deze zomer dobberen we op een zee van vrije tijd én daarom laten we je in deze weken zien hoe onze 6 toppers het liefst hun vakantie doorbrengen. Deze week is het woord aan Merle.

1. Wat is je ultieme vakantie?
– Een roadtrip! Ooit als een gedaan met een vriendinnetje langs de westkust van de Verenigde Staten. Ik zou dolgraag met man en dochter een keer zo’n roadtrip willen maken, maar dan in Europa. Naar het zuiden of juist richting het oosten – het gevoel van ultieme vrijheid heb je dan overal.

2. Wat pak je als eerste in je koffer?
– Als ik heel eerlijk ben – mijn telefoonoplader. Omdat ik die altijd vergeet! En vlak daarna mijn lenzenspullen (ook heel vervelend als je die vergeet).

3. Stel dat je je koffer inpakt voor een fijne vakantie. Rol, vouw of gooi je alles erin? Ben je een vouwer of een propper?
– Ik begin altijd netjes met vouwen (lees: ik wil zoveel mogelijk mee krijgen). Maar als ik mijn koffer pak voor de rit naar huis, dan ben ik een regelrechte propper.

4. Welke drie boeken neem je mee op vakantie?
– Deze zomer zeker het boek van Lodewijk Asscher, maar ik heb ook nog Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeiffer liggen waar ik nog niet aan toegekomen ben. Daarnaast denk ik dat er nog een stapel heerlijke tijdschriften meegaan!