Verrukkelijke Vakantie Vrijdag met Haico Offermans

12 juli 2019

Deze zomer dobberen we op een zee van vrije tijd én daarom laten we je in deze weken zien hoe onze 6 toppers het liefst hun vakantie doorbrengen. We trappen af met Haico.

1. Wat is je ultieme vakantie?
– Mijn ultieme vakantie begint al een aantal jaren met een bezoekje aan Best Kept Secret Festival. Met een leuke groep vrienden genieten van de sfeer en een drankje en heel veel nieuwe bands ontdekken.

En als de scholen gesloten zijn, is het tijd voor een kleine camping vlakbij het strand, zodat de kinderen (en daardoor ook de ouders) zich 2 weken lang prima vermaken. En als je het mij dan vraagt een plekje waar ik rustig kan zitten, een boek kan lezen, een glaasje Ricard na het eten kan drinken en waar ik ’s avonds foto’s kan maken van de zonsondergang.

2. Wat pak je als eerste in je koffer? 
– Klinkt stom, maar toch de telefoonoplader. Maar dan vooral met als reden dat ik al een aantal jaren uitsluitend nog foto’s maak met mijn smartphone. En bereikbaarheid is in noodgevallen ook wel fijn. Maar van internet proberen we op vakantie zo weinig mogelijk gebruik te maken.

3. Stel dat je je koffer inpakt voor een fijne vakantie. Rol, vouw of gooi je alles erin? Ben je een vouwer of propper?
– Vouwen uiteraard! Maar dan heb ik het over de heenweg. Op de terugweg is alles toegestaan!

4. Welke 3 boeken neem je mee op vakantie? 
– Opstaan in het Lloyd Hotel (Lodewijk Asscher), Het dossier (Anya Niewierra) en het nog te verschijnen derde boek van Anya Niewierra. Even doorschrijven Anya! ?