Merle op nr 48 voor de Tweede Kamer verkiezingen

Door Merle van Leusden-Brüning op 23 januari 2021

Nu eindelijk definitief!
Ik sta op nummer 48 op de lijst van de Partij van de Arbeid bij de komende Tweede Kamer verkiezingen!
En dat is – naast een eer – vooral een opdracht en een belofte.  Het is een opdracht, omdat ik deze plek namens Parkstad wil oppakken.

Laat het in Parkstad over de toekomst gaan, hoe we morgen beter maken. En laten we dat geluid vooral harder horen in Den Haag.

Een belofte, omdat ik het geluid van jong en anders vanuit het Zuiden wil laten horen. Het kán anders. Echt. Maar dan moet die nieuwe generatie wel aan het roer gaan zitten en opstaan.

Als je drie keer valt, betekent dat dat je vier keer op moet staan. Vooral nu, hebben we dat allemaal ervaren. Hoe belangrijk veerkracht is. En hoe ontzettend lastig het soms is om tóch, hoe rot het ook is, weer op te staan. Je handen uit de mouwen te steken. En doorgaan. Met het beter maken van de wereld, die begint bij jezelf. Ik ben trots dat ik die veerkracht namens de Partij van de Arbeid mag uitdragen. I’m on it!

 

Merle van Leusden-Brüning

Merle van Leusden-Brüning

Merle is jong, wereldwijs en vastberaden, maar ook bruisend en levendig. Ze heeft de afgelopen jaren een bak ervaring opgedaan in de Provincie. Ze is ambitieus en zal er alles aan doen om het positieve verschil te maken in Brunssum. Haar doel voor Brunssum: Merle wil graag dat er meer twintigers en dertigers in Brunssum

Meer over Merle van Leusden-Brüning