Door Haico Offermans op 20 januari 2017

Haico Offermans lijsttrekker PvdA Brunssum

Haico Offermans zal de komende jaren de lijstaanvoerder zijn van de PvdA Brunssum. Tijdens de afdelingsvergadering werd de wethouder unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Wat zegt Haico?

“Ik ben trots dat de afdeling mij het vertrouwen geeft. Over een jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Er liggen voornamelijk grote keuzes en gemeenschappelijke opgaven in onze regio. Wij willen daar graag de verantwoording voor nemen. Uiteraard met een luisterend oor voor de problemen en zorgen van de Brunssumer. Ik heb er zin in.”

Als wethouder is Offermans verantwoordelijk voor de openbare ruimte, woonbeleid, duurzaamheid en toerisme. Naast kennis van zaken, wordt hij ook zeer gewaardeerd vanwege zijn betrokkenheid bij de Brunssumer.

Haico lijsttrekker

Servie Broers

“De burgers en hun behoeften staan voor de PvdA altijd centraal. Haico weet hoe hij mensen moet overtuigen. Vooral ook hoe hij ze enthousiast kan krijgen voor de plannen met Brunssum,” zegt fractievoorzitter Servie Broers.

En nu?

Eind dit jaar wordt de volledige lijst vastgesteld samen met het verkiezingsprogramma. Duidelijk is dat Haico de komende jaren de voorman van de sociaal democraten in Brunssum zal zijn. Daar zijn we trots op.

Haico Offermans

Haico Offermans

Haico Offermans heeft altijd een luisterend oor voor iedereen, omdat elk verhaal iets bijzonders vertelt. De afgelopen periode ( 2015-2017) heeft Haico als wethouder bewezen hoe hij Brunssum een beetje mooier heeft gemaakt. Hij wil daar graag samen mee verder gaan. Zijn doel voor Brunssum: Haico wil de verduurzaming van onze gemeente voortzetten. Bijvoorbeeld in

Meer over Haico Offermans