Door Nicole Dibbets op 16 mei 2016

Start Willem Vliegen-leergang

Gisteren is in Heerlen de leergang van “Willem Vliegen” van start gegaan.

Wat is het voor een leergang “Willem Vliegen”?

Een leergang voor mensen met ambitie en politiek talent. Dit is een interne opleiding van de PvdA. Namens de PvdA-afdeling Brunssum nemen 6 personen hieraan deel. De leergang bestaat uit 7 cursusdagen. Met als afsluiting een werkbezoek aan de Europese Unie en Europese Commissie in Brussel.

Ongeveer twintig cursisten uit heel Limburg kwamen bij elkaar in het Heerlense gemeentehuis. Daar hebben Jacques Costongs (voorzitter PvdA Limburg), Paul Jungbluth (ex-Kamerlid GroenLinks), Harry Leunessen (wethouder Landgraaf) en Manon Fokke (Kamerlid) de aftrap verzorgd. Ze hebben de cursisten lesgegeven over de lokale en regionale partijgeschiedenis en machtsverhoudingen in de politiek.

De aftrap werd door iedereen als leuk en leerzaam ervaren!

Nicole Dibbets

Nicole Dibbets

Nicole Dibbets heeft maar één doel voor ogen en dat is Brunssum beter maken. Waarbij de reis ernaartoe voor haar net zo belangrijk is als het doel op zich. Haar doel voor Brunssum: Nicole wil de betrokkenheid van de Brunssumers vergroten door meer bewustzijnacties te organiseren. Zo kunnen we samen de knelpunten in de gemeente

Meer over Nicole Dibbets