Eerste ‘Rozencompliment’ PvdA Brunssum

Door Nicole Dibbets op 4 juli 2016

Brunssum barst van de vrijwilligers die, zonder daar iets voor terug te vragen, de handen uit de mouwen steken. Op 1 juli werd het eerste ‘Rozencompliment’ van de PvdA Brunssum aangeboden aan Jilles Brouwer.

We bezochten hem met een grote bos roden rozen, om hem te bedanken voor zijn inzet bij het schoonhouden van onze gemeente. Elke dag loopt hij gewapend met handschoenen, prikker en plastic zakken om zwerfafval op te ruimen. Niet alleen rondom de flat in Brunssum Noord, maar ook in het centrum en zelfs rondom het gemeentehuis en vijverpark. Bij de vijver gebruikt hij sinds kort een schepnet om rommel uit het water te halen, nadat hij tweemaal te water was geraakt. Dat net heeft hij van de gemeente gekregen.

Onder het genot van een kopje koffie werden meer leuke verhalen verteld, want Jilles Brouwer was en is betrokken bij veel zaken die in Brunssum spelen. Met zijn inzet maakt hij ons Brunssum letterlijk mooier en schoner. Dank, respect hiervoor en een bloemetje leken de PvdA hier wel op zijn plaats.

Ook iemand voordragen?

Enkele malen per jaar zal de PvdA Brunssum mensen zo bedanken en in het zonnetje zetten.
Ken je ook iemand die een ‘Rozencompliment’ verdient, laat het ons dan weten via het formulier onderaan dit bericht.

IMG-20160701-WA0017

IMG-20160701-WA0014

IMG-20160701-WA0018

IMG-20160701-WA0019

Nicole Dibbets

Nicole Dibbets

Nicole Dibbets heeft maar één doel voor ogen en dat is Brunssum beter maken. Waarbij de reis ernaartoe voor haar net zo belangrijk is als het doel op zich. Haar doel voor Brunssum: Nicole wil de betrokkenheid van de Brunssumers vergroten door meer bewustzijnacties te organiseren. Zo kunnen we samen de knelpunten in de gemeente

Meer over Nicole Dibbets

Neem contact op

Laat uw informatie achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.