Rozencompliment voor Josje Das

24 februari 2019

Brunssum barst van de enthousiaste vrijwilligers. Mensen die, zonder daar iets voor terug te vragen, de handen uit de mouwen steken.

Eén van die vrijwilligers is Josje Das. Op zondag 24 februari 2019 werd alweer het achtste Rozencompliment van de Partij van de Arbeid Brunssum uitgereikt.

Dit keer overhandigde PvdA-lijsttrekker Haico Offermans samen met een aantal partijgenoten de rode rozen samen met de “snoeproosjes” aan Josje Das. Wij hadden namelijk stiekem gehoord dat ze niet zo houdt van bloemen.

Josje woont al ca. 43 jaar in Brunssum en zet zich al 9 jaar iedere maand in om voor senioren te koken op de laatste zondag van de maand. Ook is zij als vrijwilliger altijd betrokken bij de parade. Last but not least zet ze zich ook belangeloos en enthousiast in voor Stichting Schoon Drinkwater in Indonesïe. Een wereldvrijwilliger!

PvdA Brunssum is blij met de belangeloze inzet van Josje en haar man Ruud Das. Wij bedanken haar met veel respect voor haar betrokkenheid in Brunssum. De wereld is mooier met zulke vrijwilligers.

Josje En Ruud Das

Ook iemand voordragen?

Enkele malen per jaar zal de PvdA Brunssum mensen zo bedanken en in het zonnetje te zetten. Ken jij ook iemand die het rozencompliment verdient?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!