23 december 2013

Fijne feestdagen

Vanaf deze plaats willen wij alle burgers van Brunssum en Parkstad fijne feestdagen toewensen. Na de feestdagen zal de verkiezingsstrijd echt gaan beginnen.

Verkiezingsstrijd

U leest het goed. Ook in het zondagsnieuws. Na de feestdagen zal de verkiezingsstrijd echt gaan beginnen. Je ziet het nu al her en der. De PvdA zal de komende periode een positieve campagne voeren. Alleen door samenwerking met u kunnen wij Brunssum verder brengen.

2014 wordt een spannend jaar. In dit jaar wordt bijvoorbeeld de basis voor de IBA-Parkstad gelegd. Samen met onze regionale partners moeten projecten van een bijzondere kwaliteit ontwikkeld worden. Nature Wonder World, het pretpark waar straks 2000 mensen kunnen werken, is zo’n project. Dit is een grote kans om de hele regio een andere toekomst te geven.

Het creëren van werk en nieuwe economieën staat bij de Partij van de Arbeid voorop. Hoe meer mensen hun eigen boterham verdienen hoe meer geld er over blijft om de grote opgaven in bijvoorbeeld de zorg goed aan te pakken. Er moet geld verdiend worden als je het wilt uitgeven.
In 2014 is de PvdA afdeling Brunssum 100 jaar lokaal actief. Het wordt dus een bijzonder jaar. Wij wensen u allen fijne Kerstdagen en een goede samenwerking in 2014,

De PvdA Brunssum

facebook Like