Brief naar Provinciale Staten inzake vliegenoverlast

Door Haico Offermans op 12 oktober 2018

Naar aanleiding van de voortdurende vliegenoverlast in Brunssum-Oost, heeft onze fractievoorzitter Haico Offermans vanmiddag een brandbrief gestuurd naar de Provinciale Staten, de Tweede Kamerfractie van PvdA én RD4 om te zorgen dat er actief wordt gekeken om een oplossing te vinden voor deze overlast.

Ondernemers en burgers blijven last houden van de vliegenplaag, terwijl de gemeente aangeeft dat er amper klachten zijn binnengekomen. Uit gesprekken met burgers en ondernemers blijkt dat de overlast nog steeds aanwezig is.

Daarom heeft de PvdA Brunssum besloten om deze brief te versturen. Heeft u ook klachten of ervaart u ook nog steeds overlast? Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier.

Brief: Overlast vliegen Brunssum

 

Haico Offermans

Haico Offermans

Haico Offermans heeft altijd een luisterend oor voor iedereen, omdat elk verhaal iets bijzonders vertelt. De afgelopen periode ( 2015-2017) heeft Haico als wethouder bewezen hoe hij Brunssum een beetje mooier heeft gemaakt. Hij wil daar graag samen mee verder gaan. Zijn doel voor Brunssum: Haico wil de verduurzaming van onze gemeente voortzetten. Bijvoorbeeld in

Meer over Haico Offermans

Neem contact op

Laat uw informatie achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.